Матю Макконъхи се е погрижил да разкаже на своя син-тийнейджър

...
Матю Макконъхи се е погрижил да разкаже на своя син-тийнейджър
Коментари Харесай

Какво предупреди Матю Макконъхи 15-годишния си син?

Матю Макконъхи се е погрижил да опише на своя син-тийнейджър Леви за положителните, неприятните и грозните страни на обществените медии, преди да го остави да се причисли към тях точно на 15-ия му рожден ден през юли. Преди два месеца носителят на „ Оскар “ и брачната половинка му Камила Алвеш най-сетне се предадоха пред молбите на Леви и му разрешиха да си сътвори акаунт в Instagram, откакто преди този момент са го обмисляли в продължение на цели три години.

„ Нека да поговорим за това какво съставляват обществените медии през днешния ден “, точно с тези думи подходил към тематиката Матю. „ Нека поговорим за възходите. Нека поговорим за паденията. Да поговорим за активите. Нека поговорим за клопките “, траял артистът.

„ Нека поговорим за това, което искаш да кажеш. Каква е историята ти? Защото това, което се случва постоянно с младежите и обществените медии, е че се разсънват заран и първото нещо, което си мислят е: „ Каква ще бъде добра обява? “ Вместо „ Какво желая да върша през днешния ден “, добавил 53-годишният Макконъхи.

Като цяло Матю би посъветвал младите да извърнат повече внимание на личния си живот, преди да се втурнат да споделят всичко в обществените платформи. Той признава, че синът му към момента учи тънкостите на онлайн света.

„ Искам да кажа, че към момента вършим дребни стъпки в онлайн пространството, защото Леви едвам в този момент се допира до него “, споделя той. „ Това, което той разгласява, ние с Камила също го мислим, измерваме, обсъждаме нещата. “

Звездата от „ Клубът на купувачите от Далас “ продължава: „ Накарахме Леви да огледа профилите на доста други хора, които харесва, да види техните изявления и да се запита за какво ги харесва. Да се запита за какво избрани хора са по-популярни в обществените медии от други “.

  " Дали тези хора са толкоз следвани заради верните аргументи? Дали в действителност приказват от свое име, или се държат като някой различен? Дискусията продължава “, прибавя артистът, представен от Tialoto.bg.

Макконъхи и Алвеш са женени от 2012 година Освен 15-годишния Леви, съпрузите имат и две по-малки деца – щерка Вида на 13 години и 10-годишен наследник Ливингстън.

През юли Макконъхи и Алвес показаха сина си на личните си почитатели в обществените медии точно на 15-ия му рожден ден. „ Честит рожден ден на Леви Алвеш Макконъхи “, споделиха татко му и майка му в общ пост в Instagram.

„ Хей, приятелю, майка ти е малко нервна през днешния ден. Един от подаръците, които ти даваме, е да ти позволим през днешния ден да се присъединиш към вселената на обществените медии. “

Макконъхи добави: „ Леви знае кой е и знае накъде отива. Мисля, че има страхотна история за описване и шерване. Леви, наслаждения се на приключението, изразявай себе си “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР