Матю Макконъхи казва, че бащинството идва преди кандидатстването за обществена длъжност – засега

...
Матю Макконъхи е носител на Оскар, актьор, писател, активист и
Коментари Харесай

Матю Макконъхи е носител на Оскар, актьор, писател, активист и в един момент потенциален кандидат за губернатор на щата Тексас – но най-важната му работа е да бъде баща.

Неговата работа като баща е една от неговите „неподлежащи на обсъждане“, каза той в понеделнишкия епизод на подкаста „Smartless“, и той иска да „преживее това“, преди да преосмисли връщането си на политическата арена на щат или национално ниво.

„Това не е нещо, което искам да преразглеждам сега“, каза актьорът от „Клубът на купувачите от Далас“, добавяйки: „В момента отглеждам три деца и е страхотно приключение да го правя – искам да го преживея. Единственото ми нещо, което никога не съм знаел, че искам да бъда, беше баща, откакто бях на осем години.

Макконъхи споделя три деца – Леви, 15, Вида, 13 и Ливингстън, 10 – със съпругата си Камила Алвес, с която се ожени през 2012 г. след шест години връзка.

През 2021 г. Макконъхи каза, че обмисля да започне кампания за губернатор в родния си щат Тексас в епизод от подкаста „Set‌ ‌it‌ ‌Straight:‌ ‌Myths‌ ‌ ‌Legends“, но в крайна сметка месеци по-късно обяви, че няма да се кандидатира, вместо това да избере съсредоточи усилията си в частния сектор.

През юли тази година Макконъхи и Алвес стартираха Greenlights Grant Initiative, програма чрез тяхната Just Keep Livin’ Foundation, която помага на училищните райони да кандидатстват за федерални субсидии за достъп до финансиране за създаване на безопасност в училищата.

По време на подкаста в понеделник Макконъхи отбеляза, че все още намира недостатъци във федералното правителство, като каза: „Както знаем, правителството се нуждае от помощ при управлението на бизнеса си“. Въпреки това той каза, че избира да спре политическите си начинания - засега.

„Отглеждането на трите ми деца в момента е трудна, но честна битка. Влизането в политиката в момента е тежка и нечестна битка“, каза той. „Оставете ме първо да спечеля моите приоритетни, честни битки, които не подлежат на обсъждане.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР