Матю Макконъхи е един от най-сексапилните актьори, но има очи

...
Матю Макконъхи е един от най-сексапилните актьори, но има очи
Коментари Харесай

Съпругата на Матю Макконъхи: Когато дойдох в САЩ, работех като камериерка

Матю Макконъхи е един от най-сексапилните артисти, само че има очи единствено за брачната половинка си Камила Алвес. Двамата са дружно от над 10 години, а са женени от 2006.
35-годишната хубавица, която се отхвърли от кариерата си на манекенка, с цел да отглежда трите им деца, се появи на корицата на ноемврийския брой на сп. Ocean Drive.
Пред изданието тя разкрива тайната на продължителната връзка и какво оказва помощ да се поддържа пристрастеността в брака. " Понякога оказва помощ нощ в хотел на 15 минути от вкъщи. Събирате си багажа, отивате на вечеря. На идващия ден разговаряте и спите. Разхождате се, закусвате и обядвате дружно ", поучава Алвес.

" Знам кои са моите цели. Може да съм доста заета, само че в случай че желая да подготвя обяд на брачна половинка си, ще стана по-рано. "
Бразилката разяснява и идването си в Съединени американски щати, когато е едвам 15-годишна и не знае дума на британски.

" Когато пристигнах в Съединени американски щати, работех като камериерка, чистех къщи и даже не говорех британски. Не знаех нито дума, само че съм израснала в Бразилия, където имах пред себе си образци по какъв начин се готви по шест пъти в седмицата и се поставя къщата в ред... Баща ми постоянно ми споделяше: " Трябва да се научиш да се грижиш за дома си ", споделя брачната половинка на Матю Макконъхи.

Снимки: Getty Images/Guliver
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР