Мацката, за която цяла България говори, има куп операции по

...
Мацката, за която цяла България говори, има куп операции по
Коментари Харесай

Ето я Габи от „Ергенът“ преди корекциите

Мацката, за която цяла България приказва, има куп интервенции по тялото и лицето си



Скандални голи фотоси на най-одумваната участничка в " Ергенът " Габи изтекоха в обществената мрежа.

На една част от фотосите 21-годишната пловдивчанка демонстрира големия си наедрял бюст. Откъде са фрагментите, никой не знае. Някой подозират, че те са от уебсайт за възрастни, само че ние не можем да сме сигурни и да упрекваме момичето в каквото и да било. Снимките в действителност са горещи и спиращи дъха. Напълно е допустимо Габи да ги е пращала на някое бивше гадже, с цел да му покаже каква тигрица е.

На фрагментите, с които " България Днес " разполага, момичето, което съобщи, че не работи, а си гледа кефа, пробва да прикрие чудовищно огромните си гърди с ръка. Това обаче не й получава, защото балоните са толкоз големи, че нищо не може да ги покрие.

На други фотоси на Габи мацката театралничи пред огледалото. Интересното е, че там още не се е наблъскала със силикон. Преди да легне под ножа, гърдите на Габи също са били апетитни. Но очевидно мацката обича всичко да е огромно и налива стотици кубици силикон в пазвите.

Любопитното е, че ергенката блестна и на още един абсурден фотос. На него тя е дибидюс гола и всичко й се вижда, както майка я е родила.

Кандидатката за сърцето на пианиста Евгени от " Ергенът " не е тунинговала единствено гърдите си. А е лягала няколко пъти под ножа, с цел да поправя и други елементи от тялото си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР