Гледайте Police PIT A Range Rover Into The Stratosphere

...
Мацката си получи заслуженото.Да бягаш от полицията е опасно и
Коментари Харесай

Мацката си получи заслуженото.

Да бягаш от полицията е опасно и тъпо. Малко хора имат превозно средство или шофьорски умения, за да го направят, така че в крайна сметка те натрупват поне едно или две престъпления, да не говорим за куп други обвинения, и това е най-добрият сценарий. Както ни показва този престъпен мозък от Арканзас, може да е още по-лошо, защото ченгетата може да направят PIT, който да изпрати вашия Range Rover или какъвто и да е друг лош избор на кола за бягство.

Гледайте луд преследване между полицай на мотоциклет и двама заподозрени на мотоциклет тук.

Първо, впечатляващо е, че Range Rover продължи да работи толкова дълго, колкото този в толкова интензивно преследване. Ако някога сте имали нещастието да притежавате един или друг Land Rover, знаете колко случайни и често критични части се чупят през цялото време. Поради този факт ние не скърбим за загубата на такъв, както бихме скърбили за кола, която наистина работи. О, и този има боядисване, така че е още по-гето от повечето.

Това, което започна цялото това преследване, беше полицай от щатската полиция на Арканзас, управляващ етикетите, които се върнаха като фиктивни. Така че шофьорът вероятно е знаел защо полицаят се опитва да я спре. Това, което полицаят не знаеше, беше, че шофьорът имаше няколко заповеди от две юрисдикции, така че тя не е съвсем непозната за правоприлагането.

Може би знанието, че ще те хванат, означава купчина проблеми, тази мацка наистина настоя Range Rover. Тъй като не може да разклати войника, тя финтира завой, след което се измъква от първия опит за PIT, така че е напълно възможно да има известен опит в преследванията с коли.

Но късметът й не трая дълго, тъй като решителният войник отиде да убие и PIT изпрати британския POS SUV да полети като ракетен кораб. Това гмуркане в тротоара сигурно е разтърсило костите на заподозрената, защото тя не се опитва да скочи от Range Rover, за да избяга за него пеша. Вместо това тя хленчи на войника, питайки „защо ми причини това?“ А, да, престъпниците винаги са жертви, нали?

https://youtu.be/RrprRkbHmy0

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР