Матката на Николета Лозанова е отстранена веднага след раждането! Жената

...
Матката на Николета Лозанова е отстранена веднага след раждането! Жената
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Николета е с отстранена матка, едвам прескочила трапа!

Матката на Николета Лозанова е отстранена незабавно след раждането! Жената на Николай Михайлов получила свиреп кръвоизлив преди дъщеричката им Борислава да проплаче и лекарите колкото да я избавили, научи Lupa.bg.

Сексбомбата е изгубила повече от 2 литра кръв, а това можело да докара до гибел, само че единствено съответната и бърза интервенция на медиците са я избавили след няколкочасова битка за живота на Лозанова.

След отстраняването на матката, Николета и Ники могат да имат още деца, само че единствено посредством сурогатна майка.

Преди дни Лозанова се оплака от клиниките у нас, нападайки гинеколозите, че те са отговорни, че тя не може да забременее.

" Уж най-хубавите лекари, сякаш най-скъпите клиники, а за всички сме били просто " касови бележки ". Отношение, което може да срещнеш единствено в България. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, медикаментите и процедурите, на които съм била подлагана в България без очевидно да има смисъл от тях ", написа в обществените мрежи Николета.

От много време двамата с Михайлов правили опити да зачене по натурален път, само че нещата не се получавали и те минали на вид " ин витро ", какъвто е казусът при Димитър Бербатов и неговата Елена, която роди преди време във ВИП клиника, където най-ниската цена за раждане е от порядъка на 6-7 бона.

Lupa.bg се добра до информация, че Николета Лозанова преди е имала половин дузина аборти, а това е една от аргументите Борислав Михайлов да я ненавижда, защото доста добре е осведомен с предишното й. Отношението му към нея поомекнало, откакто си отдъхнал като схванал, че внучката ще носи неговото име - Борислава, както към този момент ви осведоми нашата медия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР