Матия Биното е наясно, че не разполага с безкрайно много

...
Матия Биното е наясно, че не разполага с безкрайно много
Коментари Харесай

Биното обнадежди феновете на Ферари

Матия Биното е наясно, че не разполага с безпределно доста време отпред на Ферари. 51-годишният инженер има извънредно комплицирана задача след доста тежкия сезон на Скудерията през 2020 година, откакто тимът приключи шести при конструкторите, написа Гонг.

Италианецът изясни пред формалния уебсайт на Формула 1, че сега се слагат основите на тим, който още веднъж ще побеждава.

„ В проектите ни няма промени. Знам, че сигурно не разполагам с безпределно доста време. Наясно съм с обстоятелството, че през идващите сезони би трябвало да се оправим добре като тим, както и аз като началник на отбора “, съобщи Биното.

„ Миналият сезон бе доста под напрежение, натоварен в доста аспекти, а представянето ни бе незадоволително. Класирането на шесто място при конструкторите е извънредно и не се бе случвало от 1980 година насам. Смятам обаче, че през предишния сезон направихме съществени вложения в бъдещето си. Стараем се да изградим солидни основи на един конкурентоспособен екип. Надяваме се да стартираме нов цикъл на бъдещи триумфи ", добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР