Матия Биното е доволен, че вече може да разчита и

...
Матия Биното е доволен, че вече може да разчита и
Коментари Харесай

Шефът на Ферари: Радвам се, че най-после мога да разчитам и на двамата си пилоти

Матия Биното е удовлетворен, че към този момент може да разчита и на двамата си водачи, съобщи самият началник на Ферари във Формула 1 след първата конкуренция за сезон 2021 в Бахрейн.

„ Наистина съм доста удовлетворен от водачите. Радвам се, че най-сетне мога да разгадавам и на двамата си състезатели “, съобщи Биното.

„ Карлос свърши доста добра работа във връзка с темпото. Ние го избрахме, тъй като знаехме, че е мощен в конкуренциите – той го потвърди. Постепенно придобива убеденост в колата. Напасна се доста добре в тима, работи отлично с Шарл. След квалификацията Шарл благодари на Карлос за това, че го е натиснал да направи допустимо най-хубавата обиколка ", добави още той.

„ А и мотивацията е значима – желанието да растеш с целия отбор, освен като водач. Това бе единствено първото съревнование, те ще схванат къде би трябвало да реализират усъвършенстване. Този сезон няма да развиваме доста колата, тъй като към този момент сме фокусирани върху 2022 година Ще имаме някои новости и е значимо те да работят, с цел да върви болидът в вярната посока. Да знам, че мога да разгадавам и на двамата водачи е в действителност значимо. Съперниците не са Карлос и Шарл, а колите пред нас. На състезателите ни ще бъде позволено да се борят един с различен в деня, когато сме пред всички останали. Сега би трябвало да продължим с напредъка – виждаме, че е нужен още прогрес ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР