Матис Тел, който е един от най-големите таланти на Байерн

...
Матис Тел, който е един от най-големите таланти на Байерн
Коментари Харесай

Матис Тел: Томас Мюлер ми е като по-голям брат

Матис Тел, който е един от най-големите гении на Байерн (Мюнхен), тази седмица възобнови контракта си с клуба до лятото на 2029 година. Тел, който е едвам на 18 години показа, че опитните Томас Мюлер и Хари Кейн постоянно са до него, а германецът е като по-голям брат за него.

" Винаги ще бъда себе си. Работя и се изучавам. Все още съм млад и би трябвало да се изучавам. Искам да печеля всички трофеи, да вкарам доста голове и да дам асистенции. Ние сме Байерн и би трябвало да спечелим всичко ", съобщи Тел пред клубната телевизия.

" Горд съм, тъй като играя за Байерн. Отделям време на почитателите. Когато изиграх първия си мач, беше необикновено. Стадионът беше доста, доста огромен - имаше толкоз доста почитатели. За мен е значимо да отделя време за почитателите - те ми оказват помощ на терена. Пиша им в Instagram и оставам малко с тях след подготовка. Те са доста значими за мен ", продължи той.

" Томас Мюлер и Хари Кейн са постоянно до мен. Винаги приказваме на терена или в съблекалнята. Томас е доста занимателен - и двамата са доста положителни играчи и доста положителни хора. Обичам Томас, той е като огромен брат за мен, постоянно ми оказва помощ ", добави младият французин.
 Байерн (Мюнхен) осъди расистките мнения против Матис Тел
Байерн (Мюнхен) осъди расистките мнения против Матис Тел

Ето какво написаха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР