Матине край Коледното дърво се проведе в къща „Клианти.” Събитието

...
Матине край Коледното дърво се проведе в къща „Клианти.” Събитието
Коментари Харесай

Децата от Майчина грижа се веселиха край Коледното...

Матине край Коледното дърво се организира в къща „ Клианти.” Събитието е част от празниците „ Светлина и надежда” 2018 и съставлява взаимен план на ОИ „ Старинен Пловдив” и ДГ „ Майчина грижа” .

Първо четиригодишните деца от II група изслушаха приказка за историята на Коледното дърво и дядо Коледа. После малчуганите участваха в креативен работилници, като оцветяваха и изрязваха елхички.

Не пропуснаха да покажат творбите си в спонтанна галерия.След което се включиха в драматизация на приказка с дядо Коледа, където всяко дете влезе в ролята на баснословен воин.

„ За повторно гостуваме на къща „ Клианти”. Нашите ученици с огромен интерес участваха в другите занимания.С Коледните песнички, които подготвихме, желаеме да поздравим нашите гостоприемни домакини.Пожелаваме на всички радостни и щастливи Коледни празници”, показа Светлана Джаникян, заместник-директор на ДГ „ Майчина грижа”.

Малчуганите в хор споделиха, че доста са слушали през цялата година и са написали своите писма до белобрадия дъртак, като се надяват той да извърши желанията им. Накрая децата получиха от обичаните си лакомства- бонбони, донесени особено от дядо Коледа за тях. /Марица.бг
тагове майчина грижа клианти коледно дърво  Децата от  Децата от  Децата от  Децата от  Децата от
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР