Матиас Курьор би играл с екипа на мароканския Уидад. Това

...
Матиас Курьор би играл с екипа на мароканския Уидад. Това
Коментари Харесай

Курьор: Искам да съм футболист на Уидад заради съпругата си

Матиас Курьор би играл с екипа на мароканския Уидад. Това призна самият футболист на Черно море в изявление пред actufoot.com.

Към него има сериозен интерес и от клуба от Обединените арабски емирства Ал Фуджайра.

" Имам откупна уговорка в контракта си. И в случай че в действителност някой ме желае, то знае какво да направи, а по-късно ще беседваме. В момента върша най-хубавия си сезон откъм статистика. Опитвам се да изкарам най-вече от последните си сезони във футбола.

Когато напуснах Черно море през 2016-а, не мислех, че ще се върна, само че събитията ме принудиха - в един миг би трябвало да работиш, с цел да ядеш. Намерих шеф в лицето на Черно море. Сега съм благополучен, това ми е обичаният клуб в кариерата. За останалото ще забележим, мисля, че имам още 5-6 години в краката си.

Оферти? Агентът ми се обажда, когато има нещо съответно. За мен се приказва много сега, което е радващо. Казал съм му да не ме безпокои, до момента в който няма нещо съответно. Ако има нещо съществено, ще бъда осведомен. Винаги съм казвал, че желая да играя в Колумбия или Африка. Искам да съм футболист и на мароканския Уидад поради атмосферата. Ако имах едно предпочитание - то щеше да е да играя в Уидад или Колумбия. И поради брачната половинка си бих избрал Уидад ", сподели Курьор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР