Мати Бенедето с неговата вакуумна приставка за събиране и сортиране

...
Коментари Харесай

Прахосмукачка събира и сортира Lego блокчета


Мати Бенедето с неговата вакуумна приставка за събиране и подбиране на Lego
(снимка: Unnecessary Inventions)

Под, посипан с къ счета Lego – това е като е среднощно минно поле за босите родители. Един находчив създател на видеоклипове в YouTube е проектирал 3D модел на приставка за прахосмукачка, която разрешава на обезверените майки и татковци да почистват пода от Lego с прахосмукачка, като сортира парченцата съгласно размера им.

Мати Бенедето е станал звезда в обществените мрежи с навика си да „ взема решение проблеми, които в действителност не съществуват, като основава артикули, които никой не желае ”. Затова е нарекъл канала си „ Ненужни изобретения ”. Но понякога му се случва да измисля неща, които в действителност се явяват потребни, нужни, потребни, мечтани.

Такава „ неточност ” е вакуумната приставка за подбиране на Lego, споделя. Това е серия от цилиндри с магнитно захващане, с филтърни дискове сред тях, проектирани по този начин, че да разрешат на най-малките части да се филтрират до дъното, а по-големите да се настанят в пластовете с друг размер. Има ли отсреща ви под, отрупан с безчет пластмасови парченца, можете просто да ги засмучете с прахосмукачката и те ще се сортират автоматизирано.



Е, без подозрение Бенедето има да поработи много по усъвършенстването на вакуумната глава за прахосмукачка, която може да прибира Lego блокчета. Процесът наподобява доста муден, а и той самият признава, че по време на снимането на своето видео е стъпил на повече Lego тухлички, в сравнение с е настъпил през целия си живот досега. Освен това процедурата има потребност да бъде „ рецензирана ” от някой практик.

И въпреки всичко би трябвало да признаем, че това е първият действителен опит за нещо, за което милиони родители по света мечтаят всеки ден и уви, нито един производител на битова техника до момента не се е заел да направи – прахосмукачка за Lego. Дано се откри някоя компания, която да забележи Бенедето и неговата досетливост, с цел да трансформира в действителност този толкоз желан апарат.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР