Матей Казиийски разкри, че обмисля завръщане в националния ни отбор

...
Матей Казиийски разкри, че обмисля завръщане в националния ни отбор
Коментари Харесай

Казийски пред "Кориере дел Трентино": Обмислям завръщане в националния отбор

Матей Казиийски разкри, че обмисля завръщане в националния ни тим по волейбол. Пред " Кориере дел Трентино " той призна, че към този момент е провел диалози със селекционера Силвано Пранди, с който са в положителни връзки.

" Наскоро разговаряхме със Силвано Пранди, който в този момент води българския народен тим. Обмислям завръщане, само че ми би трябвало време, с цел да преценява какво ще бъде позицията ми ", показа Казийски пред изданието.

Матей не е играл за България от към 7 години. Той се отдръпна от националния тим дружно с треньора Радостин Стойчев поради неразбирателства с федерацията. Тогава Казийски не взе присъединяване и на Олимпиадата. Оттогава неведнъж са правени опити за негово връщане, само че той бе неотстъпчив.

Пред " Кориере дел Трентино " 34-годишният посрещач показа също, че е бил покрай прекосяване в някогашния си отбор " Тренто ", преди да подпише с " Калцедония Верона ".

“Ако бях избрал този вид, щях да се сблъскам със обстановка, в която сме доста състезатели за малко игрови места. Отборът на " Тренто " към този момент бе приключен, до момента в който при " Калцедония Верона " обстановката беше друга. Там имаха остра потребност от състезатели и по тази причина приех”, сподели Матей.

Императорско посрещане за Казийски от " Тренто " (ВИДЕО) "Верона " отпадна от борбата за Купата на Италия
Преди дни Казийски се изправи против " Тренто " в четвъртфиналите на шампионата за Купата на Италия. Настоящият му тим отстъпи с 0:3, само че българинът бе посрещнат топло от към 2000 почитатели на " Тренто ", които го приветстваха и издигнаха транспарант с надпис “Заведе ни до Олимп, няма да те забравим, Императоре”!

Всички мачове на Казийски и неговия " Калцедония Верона " от италианската Серия А1 можете да гледате онлайн по телевизия RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР