Материалите по делото влизат в съда само два месеца след

...
Материалите по делото влизат в съда само два месеца след
Коментари Харесай

Последна Информация: Мъж Разстреля Публично Жена Си В София! Само Преди Минути Той Е Бил

Материалите по делото влизат в съда единствено два месеца след осъществяване на действието, показват от прокуратурата.

Припомняме, на 18 август в столичния квартал " Лагера " Венцислав простреля брачната половинка си на обществено място, пред очевидци. Мъжът възпроизведе 5 изстреля по дамата.

Още тогава беше изяснено, че двамата са били в трайно влошени взаимоотношения и живели разделно. Жената се грижила за двете им малолетни деца.
Заради агресивното държание, заканите на Венцислав и обстоятелството, че той имал огнестрелно оръжие, дамата подава тъжба, че се тормози за живота си, а Софийският областен съд издава ограничаваща заповед на мъжа, написа Нюз.бг.

На дата на убийството брачната половинка подава поредна тъжба против Венцислав. В жалбата се показва, че Венцислав я тормозил и не спазвал ограничаващата заповед.

В ранния следобяд на датата на убийството дамата се намирала със своя другарка в заведение в кв. " Лагера ", когато към тях се доближил Венцислав В. След следващия спор със брачната половинка си, той извадил револвер и възпроизвел 5 изстрела в гърдите и корема на дамата.
Възпроизвеждането на изстрели в заведението заплашило живота и здравето на останалите клиенти в него, намиращи се наоколо до масата на потърпевшата.

Вече втори месец Венцислав В. е с мярка за неотклонение " задържане под стража ". Ако бъде приет за отговорен, законът планува наказване затвор за интервал от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Срещу подсъдимия е повдигнато и обвиняване за нелегално владение на огнестрелно оръжие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР