Материалът на Plovdiv24.bg Домашните кучета в Пловдив на разходка задължително

...
Материалът на Plovdiv24.bg Домашните кучета в Пловдив на разходка задължително
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Памперси за домашните кучета? А за пикаещите таксиджии?

Материалът на Plovdiv24.bg " Домашните кучета в Пловдив на разходка наложително с памперс? " провокира голям интерес. Днес даваме думата на пловдивчанин, който явно има какво да ни каже: " Добър ден. След прелестните изявления на част от хората в Общината, че кучетата би трябвало да вървят с памперси, желая хората да си изкажат мнението към следните материали, които аз виждам всекидневно (собственик съм на куче). Таксиджии, пикаещи на улицата, всеки божи ден. Нима на тях памперси не им трябват? А родителите, които изхождат децата си по градините? И не на последно място, ползвам и фотография на почистеното кошче за кучешки фекалии.

Уви, за жалост, в нашата клетка (под надлез " Родопи " ) то не е чистено към този момент от месец. Въпросът е памперсът за кого да е? За нашите кучета, за таксиджиите? Или за този нищо неразбиращ човек, който приказва, както си желае. Кучето ми е огромна порода и аз постоянно си шетам след него. Направило ми е усещане, че съвсем всички хора с огромни породи кучета вършат същото. Също по този начин ми е направило усещане, че хората с дребните породи (тези, които наподобяват на играчици и си чупят краката, като скочат от дивана) в никакъв случай не чистят след себе си.

На тях какъв памперс да им сложат, като памперсите са по-големи от тях? Или дамски превръзки с крилца, най-малко да им ги лепят на ушите. За страдание, постоянно ще има от всеки тип хора, и също по този начин за жалост не можем да научим всички на правила, това е потвърдено изключително в нашата блага страна. Но дано не скачаме против хората с домашни любимци, преди да знаем обстоятелствата!!! "

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР