Материал на Михаела Михайлова, Novinite.bg Войната в Украйна продължава вече

...
Материал на Михаела Михайлова, Novinite.bg Войната в Украйна продължава вече
Коментари Харесай

Руснак: Жалко, че хора страдат от политиките на други държави и ще трябва да ги спасяваме

Материал на Михаела Михайлова, Novinite.bg

Войната в Украйна продължава към този момент 12 дни. Руснаците унищожават топлоелектрическа централа в Ахтирка в Сумска област. Областният шеф оповестява, че изцяло е погубен и продоволствения склад на града, а е обстрелван и жилищният бранш.

Ситуацията в редица градове в Сумска област, преди всичко в Ахтирка и Тростянец, както и в Мариупол остава близка до филантропична злополука.

Новини за опустошения, блокада на градове и хиляди цивилни жертви обикалят новинарските блокове у нас и в чужбина. Но какво се излъчва в Русия ? Как елементарните хора одобряват протичащото се? На тези въпроси се опитахме да отговорим. Потърсихме доста съветски поданици, посредством обществените мрежи, доста от тях отхвърлиха да ни дадат отговор. Но Леший, инфлуснър, фен на мотоспортовете и крипто валутата се съгласи да изрази своето мнение пред публицист на Novinite.bg

Вече ви разказахме зана 13 години от Донбас и. Те споделиха за ужаса на война та. Днес ви предлагаме гледната точка на руснак, който живее в Санкт Петербург.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР