Материал на Михаела Михайлова, Novinite.bg Руската офанзива в Украйна продължава,

...
Материал на Михаела Михайлова, Novinite.bg Руската офанзива в Украйна продължава,
Коментари Харесай

Астрологът Ивайло Добре за войната и благоприятните за преговори дати

Материал на Михаела Михайлова, Novinite.bg

Руската атака в Украйна продължава, само че със доста по мудни темпове. Руските сили през днешния ден нанесоха ударите против няколко града. Москва разгласи, че отваря краткотрайни филантропични коридори за жителите на Киев, Суми, Мариупол и Чернигов.

Междувременно украинското военно разузнаване твърди, че е бил, взел участие в нападението против Харков. Става дума за генерал-майор Виталий Герасимов, деец от втората чеченска война и съветските интервенции в Сирия. Руски самолети са нанесли тази нощ въздушни удари против град Суми в Североизточна Украйна, при което са били изумени къщи в жилищни региони. Има починали и ранени.

Светът е вперил взор във войната сред Руси и Урайна. Всеки ден милиони хора се питат " по кое време ще свърши този пъкъл ". Планетите постоянно предсказват какво ни чака. Тези, който могат да разчетат знаците им, ги предават на нас - хората, опитващи се да разберем динамичния свят, в който живеем.

Вече Ви срещнахме с астролога . Преди събитията от последните дни, той даде за нас своята астрологична прогноза за. Ивайло се занимава с астролог ия, като по-специално ползите му са ориентирани към нейната психическа, холистична и езотерична част. За него тя е език, чийто добър превод спомага за осъзнаването и дава съответни упътвания в живота ни - от които да си признаем, имаме потребност в днешно време.

Екипът на Novinite.bg се свърза още веднъж се него, с цел да ни загатне какво ще се случи с войната и какво е бъдещето на България съгласно планетите. Кога да чакаме мир и има ли дати, които са удобни за договаряния сред двете враждуващи страни.



Конфликт ще има и той от ден на ден ще се задълбочава.

Цялото Човечество се намира на Фиксирания Кръст - Кръстът на Изпитанията. Подобна рецесия се случва постоянно, когато Човечеството е на Прага на промяна на Епохата, както е в тази ситуация. Епохата на Водолея стартира 2100г. Епохата на Тъмнината е към своя края. Преди зазоряване е най-тъмно. Бъдещето на България зависи от способността й да пази неутралитет и да не застава на ничия страна. Най-малко пък против Русия. Преди да се балансира силата постоянно има мощна поляризация, която се показва и във външния проект под формата на остри спорове - добри-лоши, черни и бели, прави и криви и така нататък Периодите ще се редуват - разрушение на един слой, краткотрайна стабилизация, разрушение на още по-дълбок слой - краткотрайна стабилизация, и по този начин до момента в който всичко мрачно и отровно не бъде осветено, изринато, пречистено. Вразумено. Манипулации ще има, както и огромни борби за власт и превъзходство - огромните ще се бият. Ще има и огромни промени свързани с банки, валути, разплащателни средства. Парчето обработваема земя ще стане по-ценно от 10000000 в Банката. От хората се желае да проявят положителната, деловитост, успокоение и самообладание към тези процеси и един към различен.

Пикове на развоя на събитията и рецесиите ще има и те са: към 11.04, към 30.04, към 11-16.05, към 04 - 09.06, към 19.07, към 31.07, към 08.10, към 25-30.10-ти, към 08.11, към 20.12.2022г.

Краят на тези рецесии се чака към юли 2023 година, само че по-късно започват/продължават други " намествания " на пластове.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР