Матео участва в каубойско дерби, лекува разбити сърца и влиза

...
Матео участва в каубойско дерби, лекува разбити сърца и влиза
Коментари Харесай

Тайната връзка между Матео и Мия е разкрита

Матео взе участие в каубойско дерби, лекува разрушени сърца и влиза в клиника за хора с психологични проблеми в новите епизоди на мексиканския онлайн трилър. В какви функции ще се превъплъти компютърния познавач и кой се оказва най-потърпевш от дейностите му в името на секретната задача, разберете първо във.

Матео постъпва непринудено в клиника в гонене на идната си жертва Зайде Карийо – художничка със пристрастеност към боди арт. За да вземе следващата кръвна проба, той става неин модел. Как Матео попада в клопката на упоителното вещество дружно със Зайде и за какво му се постанова да влезе в лечебно заведение за хора с психологични проблеми?

Докато програмистът е все по-близо до финала на задачата си, сътрудника му Нето е на крачка да го разкрие. Убеден, че историята за „ кръвопиеца “ е историята, която ще изстреля кариерата му на публицист към върха, Нето се пробва да стигне персонално до господин Угарте – шефът на вестника. Възможността някой да разкрие тайната задача принуждава Матео да вземе крайни ограничения. Той се показва за персоналния помощник на господин Угарте, вследствие на което Нето е уволнен.

Междувременно връзките сред Мия и Матео се задълбочават. Фелипе – братът на Матео, който е бясно влюбен в Мия, инцидентно разкрива връзката сред хубавицата и по-малкия му брат. Как ще се отрази разкритата загадка връзка на връзките сред двамата братя, разберете в новите епизоди на „ Аз съм никой “.

Предизвикателствата за програмиста не стопират. Гуадалупе Кабрера е идната жертва, от която Матео би трябвало да вземе кръвна проба. Той е фамилен мъж с изключително занимание. Докато хакерът го преследва, се сблъсква с частен детектив, нает от брачната половинка на Гуадалупе. Какво ще принуди Матео да взе участие в еротично каубойско състезание с детектива и кой ще завоюва?

Как Матео ще се измъкне от лечебното заведение за психологично заболели? Защо Нето е уволнен? Има ли бъдеще романсът сред Матео и Мия и ще резервира ли здрава братската връзка? Отговорите се крият в новите епизоди на мексиканския трилър, първо във.

Гледайте всеки вторник и петък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР