Матео Месина Денаро със син и дъщеря от тайни тръпкиБосът

...
Матео Месина Денаро със син и дъщеря от тайни тръпкиБосът
Коментари Харесай

Закопчаха любовница на екс-мафиот №1 Италия и съпруга й

Матео Месина Денаро със наследник и щерка от секрети тръпки
Босът купил за причастието на момчето си „ Ролекс “ за 6300 евро

Ревност мори изгорите из Сицилия на „ капо ди тути капи “

Антимафиотите в Сицилия арестуваха съпрузите от градчето Кампобело ди Мадзара – 49-годишния Емануеле Бонафеде и по-малката от него с една година Лорена Нинфа Лансери. Те са упрекнати от прокуратурата в Палермо, че в течение на дълги години са били нещо като семейство на закопчания на предишния 16 януари някогашен висш необут на „ Коза ностра “ Матео Месина Денаро. С други думи Емануеле и Лорена са били най-преданите ятаци на „ капо ди тути капи “ на мафията, до момента в който се е укривал от правораздаването, като съвсем всеки ден той е сядал на трапезата им за обяд и вечеря.

Но съгласно антимафиотите омъжената Лорена освен е била великодушна и старателна стопанка на укривалия се три десетилетия от правораздаването екс-мафиот №1, само че и негова държанка. Свидетелстват го откритите от силите на реда в жилището му в Кампобело ди Мадзера нейни писма, в които тя величае Матео Месина като „ най-скъпия и моден подарък “ в нейния живот на саможертви. „ Мисля, че всяка жена, която те има до себе си, – акцентира Лорена в едно от писмата, - се усеща специфична, защото ти успяваш да занулираш всички други мъже. Обичам те, ти си популярен! “ Когато пък схваща, че „ Кръстникът “ е болен от рак, Дилета, както дамата подписва писмата си, му изяснява, че непрекъснато плаче и се моли за него. Но с изключение на мощната любовна тръпка сред омъжената дама и укриващия се от правораздаването необут, наподобява има и по-силна причина, която да циментира тяхната връзка. Антимафиотите считат, че роденият от Лорена през 2003 година наследник Джузепе е дете на Матео Месина Денаро. За това приказват както записаните в хола на фамилията с „ бръмбари “ обръщения на боса към момчето със „ синко “, по този начин й огромният подарък, който той му прави през 2017 година в деня на  неговото първо причестяване. Става дума за часовник марка „ Rolex “, който е платен от бижутериен магазин в Палермо няколко дни преди таченото от католиците събитие и чиято цена е 6300 евро. Като подаръкът е усърдно „ осчетоводен “ в персоналните бележници на Месино Денаро за доходи и разноски.

Ровейки се из откритата в бърлогите на „ Кръстника “ преписка, старателните ченгета попаднали и на голям брой доказателства за съществуването в Сицилия на много други негови любовници. Макар и да са подписвали съвсем постоянно с псевдоними и постоянно да са се изповядвали в трето лице и в мъжки жанр, авторките на тези послания към този момент се знаят от хората на силите на реда. Които са уверени, че подложеният сега на курс по химиотерапия в пандиза в гр. Акуила Матео Месина е бил мощно ревнуван и преследван през последната година от детската учителка Лаура от град Кастелветрано. Защото тя му написа непрестанно къде е видяла спрян персоналния му автомобил, какъв брой се е задържал той на дадена улица, къде най-вероятно е бил и други констатации-упреци. Лаура пък има щерка Мартина, която „ Кръстникът “ хвали непрестанно в записани диалози като че ли е негова лична рожба и за антимафиотите това наподобява е истина.

Освен ареста на околните му хора, Матео Месина Денаро получи през предходната седмица много сериозен удар от кръвна родственик – дъщерята на сестра му Розалия – адвокатката Лоренца Гутадауро, която „ Кръстникът “ бе определил за негова довереничка, отхвърли да го пази на сегашните и бъдещите процеси против него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР