Матео Меси - вторият син на носителят на (вече) шест

...
Матео Меси - вторият син на носителят на (вече) шест
Коментари Харесай

Внимание! Матео Меси хапе!

Матео Меси - вторият наследник на носителят на (вече) шест златни топки футболист на " Барселона " Лионел Меси и неговата брачна половинка Антонела, е същинска неукротима дребна звезда!
По-блестяща от " Златната топка " (ГАЛЕРИЯ) Съпругата на Меси прикова вниманието по време на церемонията в Париж
Където и да отиде, малчуганът съумява да притегли вниманието с дейностите си. Направи го и в Париж, когато татко му излезе на сцената, с цел да получи един от най-ценните самостоятелни титли във футбола.

В припадък на небивала наслада от триумфа на татко си, Матео съумя да... ухапе по-големия си брат Тиаго. Двамата даже започнаха къса битка, само че непоколебим взор от мама Антонела ги накара да се усмирят.

Реакцията на Матео при оповестяването на татко му за победител бързо се появи в обществените мрежи и стана същински шлагер.

When your dad became the 2019 Ballon d'Or! #ballondor pic.twitter.com/E1WMm0fkCT
— #BallondOr (@francefootball) December 2, 2019

Аржентинският футболист няколко пъти е споделял, че точно междинният му наследник е най-палав и непрекъснато се пробва да го предизвика. Преди месец, когато Лионел завоюва " Златната обувка ", малчуганът се сдърпа с брат си, с цел да се допре до оценката, а по-късно " открадна " микрофона на водещия.
Шоуто на Матео Меси: Дърпане на " Златната обувка " и един откраднат микрофон (ВИДЕО) Средният наследник на Лионел Меси още веднъж направи съществено впечатление
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР