Матео Беретини се оттегли от турнира по тенис в Монте

...
Матео Беретини се оттегли от турнира по тенис в Монте
Коментари Харесай

Контузия сложи край на участието на Беретини в Монте Карло

Матео Беретини се отдръпна от шампионата по тенис в Монте Карло поради коремна травма, заяви италианецът в изказване, представено от организация " Ройтерс ".

Беретини, който навърши 27 години в сряда, трябваше да се изправи в третия кръг на конкуренцията от сериите " Мастърс " против шестия в схемата Холгер Руне, само че датчанинът се класира без игра за четвъртфиналите след отказването на италианеца. Сега Руне чака спечелилия от мача сред Даниил Медведев и Александър Зверев.

" Не знам от къде да стартира... Най-накрая започнах да доближавам моето равнище и да се връщам там, където желая да бъда... Ситуацията несъмнено е сложна ", съобщи 22-ият в международната класация Беретини.

" Много съм печален да разглася, че няма да мога да играя днешния ми мач в Монте Карло. Почувствах болки през вчерашния ден, които станаха доста съществени през нощта. След консултация с лекарския ми екип, взехме решение да мина ядрено-магнитен резонанс тази заран и стана ясно, че имам скъсване на коремен мускул ", изясни Матео Беретини.

Италианският тенисист отпадна рано на Откритото състезание на Австралия след проваляне в първия кръг от Анди Мъри, а на идващия шампионат в Мексико се отхвърли на четвъртфиналите. Беретини бе отстранен в първите си мачове на шампионатите в Индиан Уелс и Маями.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР