Матео Беретини и Рафаел Надал са обсъдили надълго и нашироко

...
Матео Беретини и Рафаел Надал са обсъдили надълго и нашироко
Коментари Харесай

Беретини: Говорих с Рафа в съблекалнята и той ме поздрави за играта ми

Матео Беретини и Рафаел Надал са разискали обстойно и нашироко в съблекалнята полуфиналния мач посред им на откритото състезание по тенис на Австралия, разкри италианецът. Той отстъпи на ветерана от Испания, който пък в идващия мач може да счупи върха по трофеи от Големия шлем.

"Отношенията ми с Рафа са доста положителни още от момента, в който го срещнах. Исках да му пожелая шанс на финала, защото той играе доста добре досега ", сподели той.

"Говорих с него в съблекалнята. Той също ме поздрави за играта ми на шампионата тази година. Хубаво е да мога да приказвам с човек като него, защото аз към момента се изучавам ", съобщи италианецът след загубата с 3:6, 2:6, 6:3, 3:6 на полуфиналите на откритото състезание по тенис на Австралия.

25-годишният Беретини игра на четвъртфиналите на последните четири шампионата за Големия шлем, а един път стигна и до мач за купа. Той обаче не е удивен от изхода от срещата с Надал.

"Получи се забавен мач за гледане, защото и двамата играхме добър тенис. Аз обаче позволих прекалено много неточности в първите два сета, а това е неприемливо против противник от ранга на Рафа. Дори и да бях спечелил четвъртия сет, не съм уверен дали можех да го победя. Сигурен съм единствено, че не трябва в никакъв случай да дублирам това, което направих в първите два сета. Просто не бях на нужното равнище ", продължи той.

"Гордея се с това, което направих в Мелбърн като цяло. Място за развиване обаче сигурно има ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР