Математиката ясно казва, че А+Б е равно на Б+А, така

...
Математиката ясно казва, че А+Б е равно на Б+А, така
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов: Повече шансове има правителство, базирано на експертност

" Математиката ясно споделя, че А+Б е равно на Б+А, тъй че дали ще има спогодба за първия или за втория мандат, това за нас, гледащите в профил, някак е без значение ". Това разяснява пред Българска национална телевизия Андрей Чорбанов, зам.-председател на Народното събрание от " ИТН ".

Той съобщи, че би трябвало да има устойчиво държавно управление, тъй като страната е сложена пред тежки условия и би трябвало да се ратифицират доста закони, а държавното управление да извършва решенията на Народното събрание.

" Ще подкрепим политики, които дават отговор на нашите разбирания, само че при съставяне на държавно управление сред първия или втория, ще бъдем виновна съпротива ".

По думите му договарянията и описите с министри са игра за публиката и се вършат поради гласоподавателите на първите две обединения.

" Не би следвало ние да даваме оценка на тези процеси, тъй като не участваме в тези диалози. До нас не се допитват за политики, камо ли за състав на кабинет ", сподели зам.-председателят на Народно събрание.

Чорбанов допуска, че ще има кабинет, само че не толкоз поради желанието на първите две обединения, а поради външнополитически напън.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР