Математикът проф. Николай Витанов с пространен пост във фейсбук. В

...
Математикът проф. Николай Витанов с пространен пост във фейсбук. В
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Делта вариантът яко ще ни избъзика и ще ни почеше там, където не ни сърби

 Математикът проф. Николай Витанов с просторен пост във фейсбук. В него той разказва своите прогнози за развиването на ковид у нас. Според

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 16 юли 2021 година

Днес информацията има 2 елементи:

1. Успокоителна част за настоящата обстановка

2. Предупредителна част

Част 1. Успокоително за настоящата обстановка

Спокойно, още нищо не е станало. Броят на новите случаи подскочил малко и към този момент почва да се приказва под паника. Всичко е в рамките на предстоящото. Все още. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.941. Знаете, че очакванията са да е сред 0.9 и 1. Обхватът на болестта продължава да се свива доста постепенно. Очакванията са броят на дейните случаи да продължи постепенно да понижава към 7 000 и здравната система да продължи да се разтоварва (от натоварването, обвързвано с пандемията, не от другите натоварвания). Трябва да следите това число. Ако скочи над 1 е се задържи там, значи делта разновидността на вируса се е закрепил. Като гледате цената - още не се е закрепил.

Индикаторите за промяна на тренда към момента имат ниски стойности във всички области. По морето цената също е ниска, така че които сте там, вирусът няма да ви скапе почивката. В София цената е ниска, в страната също стойностите са ниски. Когато стойностите на тези знаци паднат под 10, тогава може да почнем да се тормозим. Има време до тогава, а като стане, ще алармирам незабавно.

Това е спокойната част

Част 2. Предупреждение

НЕ съдебна експертиза БЪЗИКАЙТЕ С ДЕЛТА ВАРИАНТА НА ВИРУСА. ЗАЩОТО ТОЙ ЩЕ съдебна експертиза ИЗБЪЗИКА МНОГО ЖЕСТОКО С Върховен административен съд.

ЯКО ЩЕ съдебна експертиза ИЗБЪЗИКА.

Вчера писах за дебелите кратуни и книжните плъхове. Егоистичните дебели кратуни нариват вируса в страната и подкрепят разпространяването му. Не съблюдават ограниченията, от които доста малко останаха и си измислят всевъзможни теорийки, с цел да оправдаят държанието си. Три пъти видях по какъв начин теорийките ви изтичат в тоалетната. Ще го видя и за четвърти път. Не имам вяра обаче да се измененията. Щом като четвъртата вълна отмине, ще извадите същите теорийки за пети път. Това към този момент не е резултат на Дънинг-Крюгер. Тая работа към този момент май е за психиатър. Интересува ме дотолкоз, доколкото ще повлечете и болестите хора около вас, които се пазят. Мислете за роднините си.

Очакваме нахлуване на врага. В същото време в армията от

лекари, които героично отблъснаха 3 талази, върви чистка и най-опитните ръководители се отстраняват. Най-опитните елементи, работили в най-големия пъкъл на трите талази, се подлагат на оскърбление. Ваксинацията отиде в 55-та глуха. Какво си мислим - че като се бъзикаме и чешим, ще ни се размине. Делта разновидността ще ни избъзика, крепко ще ни избъзика и ще ни почеше и там, където не ни сърби.

Моята работа в тази пандемия постоянно е била тази на разузнавача. И постоянно съм се стремял да предупредя за настъпващата заплаха. Ето го символичното ми предизвестие

Рихард Зорге рапортува. Германия е струпала голяма войска по границите на Съветския съюз. Предстои нахлуване. Нападението ще е на 22 юни 1941 година

Кой схванал, схванал. Повече от това не мога да направя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР