Математикът проф. Николай Витанов отрече да е взимал огромни суми

...
Математикът проф. Николай Витанов отрече да е взимал огромни суми
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Давам 10% на първия, който ми покаже къде раздават парите от НОЩ

Математикът проф. Николай Витанов отхвърли да е взимал големи суми в размер на десетки хиляди левове всеки месец като член на Националния действен щаб /НОЩ/. Витанов написа коментар във Facebook.

Накрая един коментар за парите, дето ги вземали от щаба. Абе диря ги и аз тия пусти пари. Нищо не съм получил. Минал съм се значи. Ако тези специалисти, дето приказват за десетките хиляди, ми оказват помощ да намеря къде са моите пари, давам 10% на първия, който ги покаже къде са. Тъй де, богат ще стана, би трябвало и той да намаже индивида, задето ми е оказал помощ. Давайте, казвайте кой ги е раздавал, че да вървя да си ги диря.

" Покажете доказателства, че са раздавани, че като ида да си ги диря, да не стана за смях. То тука " една жена на пазара сподели, че взимали пари " не върви. Ще ми отговорят " Ами иди, тази жена от пазара да ти ги даде ". Затова давайте стоманени доказателства. Награда - 10% от парата, която взема ", написа още той.

Мика Зайкова от " ИТН “ съобщи пред БГНЕС, че членовете на НОЩ са взимали по 30-35 хиляди лв. заплати на месец, което е немислимо и за най-елитните IT експерти в България, а на процедура не са правиха никаква активност.

Проф. Тодор Кантарджиев също отхвърли преди време. " Не са 35 000, а 39 000 лв., само че истината е напълно друга, откри сили да се пошегува проф. Кантарджиев и добави: „ Никога не съм взимал заплата и не знам сътрудници от оперативния щаб да са взимали пари за денонощната си работа в продължение на 12 месеца. Мисля, че и проф. Венцислав Мутафчийски, и доцент Ангел Кунчев също не са взимали ", сподели още шефът на НЦЗПБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР