Математикът преподавател Петър Велков и говорителят на родителите, противници на

...
Математикът преподавател Петър Велков и говорителят на родителите, противници на
Коментари Харесай

Трябва ли децата да учат онлайн: Спор на преподавател и говорител на родители за четвъртата вълна

Математикът учител Петър Велков и представителят на родителите, съперници на ограниченията - Милко Божанков от съдружие БРОД в спор за това би трябвало ли децата да са на учебно заведение или в онлайн среда по време на четвъртата вълна на ковид.

Според преподавателя ограниченията не се съблюдават, а децата от ден на ден се разболяват и би трябвало да преминат в образование от у дома.

Божанков пък разяснява, че маските пречат на учителите и децата, като не трябва в никакъв случаи да учат онлайн, тъй като е нездравословно за учениците.

Той се съгласи, че може да има неинвазивни проби, само че не е ясно какво ще се случи след определяне на позитивни за ковид резултати.

По-малко от месец от началото на образователната година страната ни е в четвърта Коронавирус вълна, броят на инфектираните към този момент е на психическата граница от 50 000, а заболелите на 100 000 са 400 за цялата страна.

От началото на образователната година броят на заболелите учители е повишен двойно, а карантинираните паралелки към този момент са над 100.

За най-малките възпитаници, обаче не стои въпросът дали да носят маски. Затова заплахата от болест измежду тях е най-висока.

Вижте дебата във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР