Математик назова единственото правилно решение за очакваната омикрон вълна.Имаме висок

...
Математик назова единственото правилно решение за очакваната омикрон вълна.Имаме висок
Коментари Харесай

Локдаун ще има

Математик назова единственото вярно решение за предстоящата " омикрон " вълна.

Имаме висок % на положителни проби. Това не се получава от струпване. Това е началото на вълната от “омикрон ”. Има изказвания, че с към 70% по-леко се кара. Това не е правилно а България, а за население, което е всеобщо ваксинирано. Около 20-30% е по-лек за неимунизираното население. Ще има хора, които няма да имат достъп до болница и леталитетът ще скощи, тъй като хората няма да могат да бъдат лекувани. Това съобщи математикът Лъчезар Томов в студиото на NOVA.

Според него удвояването на случаите зависи от голям брой фактори, един от които е връщането не учениците в учебно заведение. По думите му може да чакаме към 50-60%

“Този път без локдаун не може да стане ”, безапелационен беше математикът.

“Хората, които се имунизират и носят хубави маски, могат да бъдат спокойни ”, увери Томов. Той сподели, че има доста способи да се подготвим и да се оправим с идващата вълна.

“Вирусът не се интересува от човеци, а от типове ”, изясни той във връзка тематиката за самостоятелната преценка за слагане на ваксина.

Според него е въпрос на водачество дали страната ще се ориентира към всеобщо имунизиране.

“Има непрестанно генериране на уеб сайтове със странни имена и те удостоверяват това, което хората си мислят. Това беше таргетирано ориентиране на подправени вести. Бяха оставени хора с трофеи да приказват нелепости по малкия екран ”, сподели Томов, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР