Математически въпрос, предназначен за деветгодишни, остави възрастните объркани“ и го

...
Математически въпрос, предназначен за деветгодишни, остави възрастните объркани“ и го
Коментари Харесай

Объркващ математически въпрос, насочен към 9-годишните, толкова труден, че възрастните не могат да го решат

Математически въпрос, предопределен за деветгодишни, остави възрастните „ комплицирани “ и го назова „ нелепост “. В това, което на пръв взор наподобява като елементарен случай на събиране и изваждане, комплицираното оформление провокира онлайн спор по отношение на образованието на децата.

В споделена фотография на главоблъсканицата сбирка от осем квадрата може да бъде вижда се във формата на елмаз. В горния квадрат е написано '40', а в долния има '25'. Останалите шест квадрата са празни. Между всяко от свободните квадратчета има знак плюс или минус. Докато знаците за тъждество се слагат сред двете номерирани квадратчета и прилежащите им празни квадратчета.

Над диаманта има директива „ намерете изчезналите цифри “. Ако всичко това звучи задоволително объркващо, с цел да се опише, отговорът на самия въпрос беше още по-главоболен за потребителите на Reddit, където беше оповестен въпросът.

Един човек призна, че „ даже не знае в кой ред да чете това “, до момента в който различен се опита да разбере смисъла и напис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР