Mate 10 lite идва и с първия Huawei FullView дисплей

...
Mate 10 lite идва и с първия Huawei FullView дисплей
Коментари Харесай

Huawei представи новия Huawei Mate 10 lite с двойна предна и основна камера

Mate 10 lite идва и с първия Huawei FullView екран за образно преживяване от още по-високо равнище

В деня на световната премиера на новите Mate 10, Mate 10 Pro и Mate 10 PORSHE DESIGN в Мюнхен, Huawei Consumer Business Group показа и различен впечатляващ смарт телефон - Mate 10 lite. Моделът се отличава със сериозна продуктивност, на база на отличен хардуер, и с това, че е първият смарт телефон на Huawei освен с двойна съществена, а и с двойна предна камера. Той е основан, с цел да отговори на значимите за актуалните интернет консуматори потребности, а точно - качество и динамичност в правенето на селфита, фотоси и видеа във всевъзможни обстановки и шерването им в обществените мрежи. Те, и освен те, наподобяват ужасно на новия Huawei FullView екран. Mate 10 lite продължава традицията на Huawei за създаване на артикули за нови способи на „ хващане ", шерване и разбиране на значимите неща, страсти и моменти от живота.

Продажбите на новия модел стартират от ноември в графитено черно, влиятелно златно и сияйно синьо.

Първият Huawei FullView екран
5,9-инчовият екран на Huawei Mate 10 lite е създаден с най-новата технология Huawei FullView екран. Впечатляващото съответствие сред екрана и тялото от 83%, и съотношението на страните 18:9, обезпечават широкоекранно преживяване с ясни, изчистени и ярки изображения.

За първи път: двойна предна и съществена камера
Още с модела Huawei P9, потреблението на двойна камера в смарт телефон сложи нови стандарти в мобилната фотографията. Huawei Mate 10 lite в този момент идва освен с двойна съществена, само че и с двойна предна камера, и дава извънредно фотографско преживяване, без значение от обекта отсреща, заобикалящата среда или настройките. Предната 13MP/2MP двойна селфи камера извежда портретната снимка на последващо, по-високо равнище, със светкавицата Selfie Toning Flash, която основава резултат на студийно осветяване за по-артистични и „ живи " изображения. Основната, също двойна камера, комбинира обективи с 16MP и 2MP датчици. Освен това двете двойни камери оферират и хардуерна „ боке " функционалност за по-добре обрисувани, ясни и артистични фрагменти при ниска осветеност.

Симетричен дизайн
Елегантният дизайн на Huawei Mate 10 lite стартира със зашеметяващия FullView екран, който прелива гладко в страничните краища на рамката, направена от висококачествени материали. Всеки съставен елемент - камерите, датчикът за пръстов отпечатък, USB изходът, датчиците на камерите и светкавицата - е точно позициониран от двете страни на устройството, с цел да имаме дизайн, който е толкоз хубав, колкото и подсъзнателен за потребление.


Потребителско преживяване, в основата на което е успеваемостта
Задвижван от 8-ядрения процесор Kirin 659, 4GB RAM и 64GB ROM, Huawei Mate 10 lite поддържа добър мултитаскинг с няколко дейни приложения, до момента в който стриймва наличие. Използването на смарт телефона е гладко и прелестно, с помощта на интеграцията с Android-7 основания EMUI интерфейс на Huawei. За задачата се употребява машинно образование за усъвършенстване на продуктивността на база държанието на потребителя. Дълбоката интеграция сред хардуера и софтуера значи, че 3,340 mAh батерията на Huawei Mate 10 lite е доста издръжлива. Умният читател на пръстови отпечатъци също употребява машинно образование, с цел да става по-точен и сигурен с всяко потребление.

Huawei Mate 10 lite разполага също с Huawei Histen аудио система, която възпроизвежда кондензиран и първокласен тон при гледането на вълнуващи видеа и гейминг.

Наличност
От ноември месец Huawei Mate 10 lite ще бъде разполагаем в Европа, включителнo и в България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР