Мат Ремпе направи две смени в третия период на поражението

...
Мат Ремпе направи две смени в третия период на поражението
Коментари Харесай

Мат Ремпе може да бъде изваден от състава в крайния срок с Рейнджърс в преговори за Алекс Венберг

Мат Ремпе направи две смени в третия интервал на провалянето с 4-2 Гардън от Пантерите в понеделник, както и младият съотборник Адам Едстрьом с всяка седнал за последните 13:49 на мача.

И в случай че старши треньорът Питър Лавиолет редуцира аварийна си пейка до тази степен в този дуел за първото място като цяло в НХЛ, тогава какви са възможностите Високите мъже да бъдат в листата, когато крайният период за търговия в петък пристигна и си отиде?

Рейнджърс в никакъв случай не отстъпиха в този против изострен конкурент, който се захваща с съвсем всяка отпусната шайба начело. Те устояха на позицията си, може би заредени с сила от Ремпе, който хвърли най-високите пет попадения за 6:53 ледено време и му се приписват общо 28 попадения за 40:32 през цялата му кариера от осем игри.

Има възприятие на очакване всякога, когато Ремпе стъпи на леда. Съотборниците му изглеждаха енергизирани от наличието му. Но не е ясно дали номер 73 ще бъде в листата, когато Рейнджърс играят в събота вкъщи против наследник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР