Мат Лебланк почете паметта на своя съквартирант от екрана и

...
Мат Лебланк почете паметта на своя съквартирант от екрана и
Коментари Харесай

„Разпери крилата си и полети, братко, най-накрая си свободен“: Мат Лебланк се сбогува с Матю Пери

Мат Лебланк уважи паметта на своя съквартирант от екрана и най-хубав другар от десетилетие Матю Пери след неочакваната му гибел.

Двамата артисти се снимат като най-хубавите другари Джоуи Трибиани и Чандлър Бинг в сериала " Приятели ". След гибелта на Пери предишния месец 56-годишният Лебланк показа прочувствена, само че трогателна респект в Инстаграм със фотоси на двамата от снимачната площадка на ситкома на NBC.

" Матю. С натежало сърце се сбогувам с теб. Времето, което изживяхме дружно, е измежду най-любимите ми моменти в живота ми ", написа той. " За мен беше чест да споделям сцената с теб и да те назовавам мой другар. "
https://www.instagram.com/mleblanc/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0f427705-f8b6-4a8d-a92b-a661923c554d
" Винаги ще се усмихвам, когато се сетя за теб, и в никакъв случай няма да те не помни. Никога ", продължи той. " Разпери крилата си и полети, братко, най-сетне си свободен. Много обич. "
В края на обявата Лебланк се пошегува: " И допускам, че ще задържиш 20-те $, които ми дължиш. "

Лебланк и Пери от дълго време се считат за един от най-обичаните дуота на най-хубавите другари в малкия екран.

Размишлявайки върху това къде биха си показали, че ще бъдат героите им през 2021 година, съвсем две десетилетия след края на хитовия ситком, Лебланк сподели пред People, че Джоуи евентуално " щеше да отвори верига магазини за сандвичи ", а Пери добави, че екранният му другар след това щеше да " изяде всички сандвичи ".

Що се отнася до ориста на личния му воин, Пери съобщи, че съгласно него Чандлър " ще бъде прелестен татко " и " прелестен комедиен сценарист ".

По-късно двамата още веднъж се майтапят, като Пери назовава химията сред актьорите " магия ", а Лебланк отвръща: " Бих споделил, че ми е неловко ".

" Това е неудобно чудо ", добави Пери.

По време на диалога си с People Лебланк споделя и за чувството да са още веднъж в една стая.

" Забавно е, че когато се съберем, като че ли не е минало никакво време. Започваме тъкмо там, където сме спрели ",каза той.

Той обясни какъв брой обвързван се усеща с Пери и останалите артисти - Дженифър Анистън, Лиза Кудроу, Кортни Кокс и Дейвид Шуимер - като сподели за трайната им връзка: " Мисля, че всеки има сходна връзка в живота си. Знаеш, че когато водиш диалог с този човек, той е в действителност откровен, почтен и открит. Знаеш, че няма никакъв прикрит претекст. Това са значими взаимоотношения. "

През 2016 година Лебланк също изрази поддръжката си за своя ефирен другар, като участва на представянето на дебютната драматургична пиеса на Пери " Краят на копнежа ", чиято премиера се състоя на Уест Енд в Лондон през 2016 година

Той показа фотография с Пери от края на представлението, като похвали някогашния си сътрудник за осъществяването му. " Той и актьорският състав бяха страхотни! ", написа Лебланк под фотографията.

Дни след неочакваната гибел на Пери в дома му в Лос Анджелис на 28 октомври Лебланк и сътрудниците му от актьорския състав направиха изказване пред People, в което нарушиха мълчанието си във връзка загубата на скъпия си другар.

" Всички ние сме толкоз съкрушени от загубата на Матю. Ние бяхме освен това от сътрудници от актьорския състав. Ние сме семейство ", се споделя в взаимното изказване. " Има толкоз доста неща, които да кажем, само че тъкмо в този момент ще отделим миг, с цел да скърбим и да преработим тази неизмерима загуба. "

" С течение на времето ще кажем повече, както и когато сме в положение. Засега мислите и любовта ни са със фамилията на Мати, с приятелите му и с всички, които го обичаха по света ", приключват те.

По-късно Лебланк, Анистън, Кокс, Кудроу и Швимер участваха на погребалната работа на Пери в Лос Анджелис, която се състоя една седмица след гибелта му.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР