Мат Хенкок претърпя жестоко унижение, докато се опитваше да се

...
Мат Хенкок претърпя жестоко унижение, докато се опитваше да се
Коментари Харесай

Мат Ханкок унижен от сина на Джейкъб Рийс-Мог, 16, като шегата на Итън зрелищно има обратен ефект

Мат Хенкок претърпя грубо оскърбление, до момента в който се опитваше да се пошегува за сър Джейкъб Рийс-Мог - единствено с цел да бъде обществено изправен пред Тийнейджърският наследник на Brexiteer.

Изнасяйки сказка в елитното частно учебно заведение Итън, някогашният министър на опазването на здравето си взе удар, като сподели на момчетата в публиката, че някогашните му сътрудници от кабинета не са добър политик. Но господин Хенкок беше заловен, когато се оказа, че синът на сър Джейкъб, Питър, е в публиката - и не го е имал нищо от това.

Извадка от дневник в The Times споделя, че Питър скочи в отбрана на татко си, описвайки него като " популярен човек ". И Питър хвърли спомагателна сянка върху господин Хенкок, като очебийно подсети на всички, че татко му „ остана предан на жена си “. момчето на име Питър неотложно излезе до вратата и съобщи, че татко му е популярен човек в обществото и уединено.

„ Особено “, добави Мог Минор, „ защото той остана правилен на жена си “. Получете бурни овации и бързо изпускане на Ханкок. " Приятел на господин Хенкок каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР