Мастит бодигард с дебел врат, гола глава и черни дрехи

...
Мастит бодигард с дебел врат, гола глава и черни дрехи
Коментари Харесай

Кирил Петков и Асен Василев идват в парламента с частен бодигард тип мутра

Мастит телохранител с пълен врат, гола глава и черни облекла стои непрестанно зад гърбовете на Кирил Петков и Асен Василев в Народното събрание в последните няколко седмици, видя парламентарните кореспонденти. Оказа се, че той е бил особено нает, с цел да охранява водачите на " Продължаваме промяната ".



Василев и Петков се оплаквали от експанзия в Народното събрание и от нарушение на персоналното им пространство от съответни кореспонденти, които ги притискали на всички места, снимали ги нерегламентирано и нахълтвали в стаята на парламентарната им група с камери, без това да им е разрешено. Затова решили, че би трябвало да имат охранител, който да е с тях в постройката на Народното събрание и да разгонва натрапниците.

Проверка откри, че въпросният господин, който в действителност работи като частен охранител на Кирил Петков и Асен Василев, е вписан в регистъра на нещатните чиновници в Народното сътрудници като помощник на Искрен Митев, народен представител също от парламентарната група на " Продължаваме промяната ". Името му е Лъчезар Йосифов Ставрев.

Внимателно търсене в обществени осведомителни източници пък демонстрира, че мъжът с дебелия врат, чиято визия не съответсва на протокола на Народното събрание, е бил назначен в Министерство на финансите, ведомството ръководено от Асен Василев по време на кабинета " Петков " за към седем месеца при започване на 2022-ра година. Ставрев е бил назначен от Асен Василев на щат в Министерството на финансите в отдел " Обща администрация " с месечна заплата от 1700 лв..

Информацията за миналата месторабота на телохранителя се удостоверява и от подадената от него декларация пред КП КОНПИ. Изниква логичния въпрос по какъв начин частен охранител, явно неразбиращ нищо от финансова политика, е бил назначен на държавна работа в министерството!? И каква заплата е получавал телохранителя Лъчезар Ставрев, идващ непрестанно Асен Василев и Кирил Петков?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР