MasterChef България дава възможност на 12 от най-големите си фенове

...
MasterChef България дава възможност на 12 от най-големите си фенове
Коментари Харесай

MasterChef България кани фенове да станат част от шоуто

MasterChef България дава опция на 12 от най-големите си почитатели да станат част от шоуто , като вземат участие във Фейсбук играта на страницата на предаването. Те имат късмет да завоюват място като специфични гости-дегустатори.

Всеки почитател, който желае да стане част от шоуто, ще би трябвало да отговори на въпроса с какъв десерт завоюваха своите трофеи Симеон Червенков, Севда Димитрова и Божана Кацарова в трите сезона на MasterChef. Срокът за отговор е от през днешния ден, 8 февруари, до 11 февруари , а томболата с печелившите ще се тегли на 12 февруари .

12-те спечелили ще имат опция да оценят груповите специалитети в отборна борба и да се потопят в изисканата конюнктура на ресторанта. Те ще станат част от шоуто на екран пред погледите на феновете и ще бъдат виновни за ориста на новото потомство кулинарни гении, като ги приближат с крачка до мечтаната купа или ги изпратят на готварски тествания.

Селекцията на готвачите в четвъртия сезон на шоуто в огромната борба за 100 000 лв., кулинарен курс в академия Le Cordon Bleu в Лондон и влиятелната купа MasterChef е доста пъстра и непредвидена.

 MasterChef се завръща през февруари
MasterChef се завръща през февруари

Трябва да чакаме непредвиденото

MasterChef феновете ще могат да гледат от 26 февруари, всеки понеделник и вторник от 21:00 часа по bTV .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР