Mastercard UNIVERSE, металната кредитна карта от Пощенска банка, спечели престижно

...
Mastercard UNIVERSE, металната кредитна карта от Пощенска банка, спечели престижно
Коментари Харесай

Mastercard UNIVERSE от Пощенска банка спечели престижно отличие

Mastercard UNIVERSE, металната кредитна карта от Пощенска банка, завоюва влиятелно отличие в тазгодишното издание на състезанието Elan Awards 2021 към Международната асоциация на производителите на карти (ICMA). Mastercard UNIVERSE e премиум артикул от най-голям клас, който е новаторска композиция от неповторим дизайн и извънредни преимущества.

Призът за картата е в категорията Environmentally Friendly Cards/ „ Екологични карти “ и е самопризнание за нововъведенията в дизайна, сигурността и техническите достижения при основаването на специфичното платежно средство от ново потомство. Финансовата институция е единственият победител от България в авторитетното съревнование за най-хубавите достижения в региона на картовия дизайн, а кандидатурата е подадена в партньорство с IDEMIA, компанията производител на железни банкови карти от най-голям клас.
 
„ Нашата задача със основаването на Mastercard UNIVERSE бе да предложим друго, новаторско и стойностно финансово решение на нашите клиенти, като по този метод да им подсигуряваме вниманието, което заслужават и да отговорим на техните най-високи упования. Черната ни железна карта съчетава богат пакет от услуги и преференции и дава премиум обслужване с самостоятелен метод и особено отношение за всеки нейн картодържател. Различното при този неповторим артикул е нeговият напредничав дизайн, който е преплетен с устойчивия и екологичен модел на направа. Изключително сме щастливи, че напъните ни са приети от Международната асоциация на производителите на карти и се стремим отсега нататък да продължим задачата си за създаването на привличащи вниманието платежни карти, които да радват потребителите, удовлетворяват техните потребности и в същото време да развиват потреблението на устойчивите материали в нашата сфера на активност “, разясняват от Пощенска банка.
 
Всяка година влиятелните награди Еlan Awards дават светлина върху най-хубавите в международната картова промишленост, отличавайки достижения както в региона на картовия дизайн, по този начин и на софтуерните нововъведения. Те правят оценка тези производители, снабдители и реализатори, занимаващи се с нововъведение и персонализация на карти, като ги разпознават за водачи в промишлеността.

Събитието се организира в Съединени американски щати, а в него вземат участие представители от целия свят. Сред водещите имена на фирмите – участници през 2021 година са едни от най-големите интернационалните финансови институции – US Bank, HypoVereinsbank, Nationwide Building Society, Chase Card Services, Knab, Virgin Money Australia, China CITIC Bank Credit Card Center, Bank of Guangzhou, Huaxia Bank, Industrial and Commercial Bank of China, както и Starbucks, Huawei и други
 
Стартирала през 2021 година, категорията „ Екологични карти “ акцентира възходящия интерес на производителите за потребление на екологично чисти материали и процеси, с цел да се подкрепи опазването на околната среда, както и да се отговори на растежа в потребителско търсене на устойчиви артикули. Металът има екологични преимущества, заради следните характерности – екологично чист материал, резистентност и устойчивост, високо наличие на рециклирани материали и степен на възвръщаемост на вложенията, дълъг експлоатационен живот, понижава доста броя на употребяваните запаси, опция за 100% преработване в същия артикул, без понижаване на качеството.

В допълнение към всички тези преимущества, металната карта Mastercard UNIVERSE е с артистичен и осезателен дизайн, като употребява графични и гравирани детайли.

Луксозната железна кредитна карта от Пощенска банка е основана посредством специфична направа с минималистичен жанр в черно и сребро и признака за безконечност, който дава отговор напълно на визията на модерните консуматори. Освен впечатляващия си тип, тя дава на клиентите на банката редица улеснения и привилегии, които откриват галактика от нови благоприятни условия пред тях.

С нея те имат достъп до богат пакет от услуги, измежду които персонален Премиум банкер и високо равнище на обслужване; достъп до профилираните Премиум центрове на финансовата институция; връзка със профилирана прът цен
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР