Мастършеф продължава да подлага на изпитания хоби-готвачите с динамични кулинарни

...
Мастършеф продължава да подлага на изпитания хоби-готвачите с динамични кулинарни
Коментари Харесай

Ути Бъчваров влиза в Мастършеф

" Мастършеф " продължава да подлага на тествания хоби-готвачите с динамични кулинарни провокации и тествания на духа. Още в петък вечер фрапантен артикул под кутията на " Мастършеф " ще издаде тематиката на епизода и ще остави хоби-готвачите стъписани. В специфичен мастърклас ще изгрее самият Ути Бъчваров, който с типичната си оцветеност ще научи четирима от кулинарите на тънкостите при приготвянето на „ великия български шиш от свинско месо “. Маниерът на буйния ловец, готвач и ефирен водещ дава обещание доста смях и ентусиазъм освен за участниците, само че и за феновете на bTV. Този, който се оправи най-умело със задачата, сложена от Ути, ще получи мастърпрестилка, която му дава опция да обърне играта в своя изгода.

Стрес тест на три равнища пък ще тества уменията на хоби-готвачите да работят напрегнат и да не разхищават артикули. Една от дамите ще изпъкне измежду останалите, а нейното ядене ще стане мотив за шеговито предложение за брак от страна на шефа на шефовете – Явор Сарафов. Една от дамите в шоуто, ще провокира журито с една от най-лютите чушки в света, а мнителен участник ще реши персонално да ревизира силата й. Дегустацията на този другоземен артикул ще го накара да възкликне - „ Някой в случай че му капне, ще му съдере панталона “! Дали журито ще пострада от опита с най-лютата в света и кой ще напусне предаването, ще стане ясно в петък вечер.

В съботния епизод на " Мастършеф " екзотиката ще се преплете с традициите в любопитен тест за креативност, спечелилият от който ще вземе в свои ръце съдбовни решения за идната отборна борба. Приготвянето на вечеря за мотористи ще вдигне оборотите в именитата кухня на шоуто, а кой тим се показва по-добре на кулинарната писта, ще се окаже сложен въпрос.

По време на съботната елиминация героичен жест може да се окаже нож с две остриета, а битката за оставане в конкуренцията ще вдигне пара измежду хоби-готвачите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР