Мастърсът в Париж е последната надпревара от редовния сезон за

...
Мастърсът в Париж е последната надпревара от редовния сезон за
Коментари Харесай

Ясни са имената на участниците в тазгодишните финали на ATP

Мастърсът в Париж е последната конкуренция от постоянния сезон за състезателите в ATP Тура и точно на нея се разпределят последните места за присъединяване на ATP финалите. В случая, то имахме единствено две вакантни позиции преди начото на борбите във френската столица, тъй като Карлос Алкарас, Рафаел Надал, Каспър Рууд, Даниил Медведев, Стефанос Циципас и Новак Джокович към този момент си бяха подсгурили визата за Торино.

Хуберт Хуркач и Тейлър Фриц пък имаха доста тежката задача да заемат местата на Андрей Рубльов и Феликс Оже-Алиасим, защото полякът се нуждаеше от спечелването на трофея, до момента в който международният номер 11 трябвашв да бъде най-малко финалист. Техните очаквания обаче се изпариха изцяло през вчерашния ден, откакто младежът Холгер Руне не остави никакви шансове на Хуркач, до момента в който ветеранът Жил Симон реализира същински героизъм, като в профил младия американец и по този начин удължи кариерата си с най-малко още един мач.

Самото съревнование на осемте най-хубави през сезона ще се организира сред 13 и 20 ноември, а към този момент няма никакви индикации някой от класиралите се тенисисти да се откаже, тъй че ето и взор към финалния лист от участници:

How good is this going to be?!
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР