Мастърс турнирът в Маями, с чийто край ще настъпи началото

...
Мастърс турнирът в Маями, с чийто край ще настъпи началото
Коментари Харесай

Програмата за четвъртък в Маями: Томова излиза срещу бивша финалистка от Големия шлем

Мастърс шампионатът в Маями, с чийто край ще настъпи началото на сезона на клей, към този момент е в ход и в конкуренцията при дамите откриващият кръг отмина, до момента в който при мъжете занапред в хода на днешния ден следва да се изиграят останалите конфликти на старта. Програмата във Флорида пък по традиция ни е приготвила забележително количество мачове, като нашето внимание е по-специално носочено към втората среща на третия по величина корт " Butch Buchholz ", където към 18:30 часа българско време се чака в игра да забележим първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която ще се изправи против 30-ата сложена в схемата и някогашна финалистка от Аустрелиън Оупън - Даниел Колинс.

Българката ще търси своя реванш против досегашната представителка на топ 10, която я надигра на миналогодишния Ролан Гарос, като поради възхода в нивото на Вики през последния месец и успехите ѝ над Анастасия Павлюченкова и Кая Канепи, то изненадата не е изключена. Същевременно програмата на централния корт ще бъде открита с дуела сред Маркос Гирон и Кристиан Гарин, директно след които феновете ще имат опцията да следят домакинската представителка и международна номер 3 Джесика Пегула, която ще срещне квалификантката Катерин Себов.

Краят на дневната сесия ще бъде подложен със сблъска на другата локална фаворитка, която е измежду любимците за купата във Флорида, а точно 19-годишната Кори Гоф, като тийнейджърката ще открие акцията си против Ребека Марино. В късните часове от деня пък са планувани дуелите на участващия чрез " уайлд кард " Доминик Тийм, който ще срещне Лоренцо Сонего, и на шампионката от Индиън Уелс - Елена Рибакина, която ще излезе на корта против Анна Калинская. Сред останалите срещи внимание още притегля съревнованието, противопоставящо Камила Джорджи и 3-кратната шампионка в шампионата Виктория Азаренка, като двете ще закрият програмата на втория по величина корт " Grandstand ".

Пълната стратегия за петък в Маями:

 Stadium (начало 18:00 часа):

1. Маркос Гирон - Кристиан Гарин

2. Джесика Пегула - Катерин Себов (не преди 19:00 часа)

3. Ребека Марино - Кори Гоф

4. Лоренцо Сонего - Доминик Тийм (не преди 01:00 часа)

5. Елена Рибакина - Анна Калинская (не преди 02:30 часа)

Grandstand (начало 17:00 часа):

1. Елизе Мертенс - Дария Касаткина

2. Кристофър Юбанкс - Денис Кудла

3. Даниел Елахи Галан - Макензи Макдоналд

4. Ришар Гаске - Кристофър О`Конъл 

5. Камила Джорджи - Виктория Азаренка (не преди 01:00 часа)

Butch Buchholz (начало 17:00 часа):

1. Лаура Зигмунд - Паула Бадоса

2. Виктория Томова - Даниел Колинс

3. Йосуке Ватануки - Беноа Пер

4. Тиаго Монтейро - Джейсън Кублер

5. Танаси Кокинакис - Зизу Бергс

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР