Мастърс надпреварата в Индиън Уелс стартира преди броени часове, а

...
Мастърс надпреварата в Индиън Уелс стартира преди броени часове, а
Коментари Харесай

Индиън Уелс: Двама бивши финалисти напуснаха надпреварата още в първия ден

Мастърс конкуренцията в Индиън Уелс започва преди броени часове, а към този момент имаме първите огромни имена, които завършиха своето присъединяване. Ветеранът Джон Иснър постоянно е бил измежду най-опасните противници, когато играе пред родна аудитория и може да се похвали с цели четири достигнати Мастърс финала в Съединени американски щати, както и извоювана купа в Маями. Индиън Уелс също е исторически доста сполучливо място за някогашния номер осем, който е подгласник в надпреварата през 2012-та и също по този начин е повторен притежател на трофея при каретата.

37-годишният тенисист обаче сега е надалеч от най-хубавия си тенис и не беше изключително изненадващо, че през днешния ден беше надигран от своя съотечественик Брендън Накашима. Шампионът от Next Gen ATP Finals обезврежда по съвършен метод могъщия начален удар на съперника си, с цел да се наложи с крайното 7:6(6) 6:3 и във втория кръг ще срещне Даниил Медведев, чиято серия наброява 14 следващи победи.

Brandon Nakashima beat John Isner in the 1st Round of BNP Paribas Open, 7-6, 6-3.
— Tennis Talk (@thetennistalk1)
Това обаче не е единственият изнемощял някогашен финалист през днешния ден, тъй като пропадането на Николоз Басилашвили продължава с цялостна мощ. Наскоро грузинецът се раздели с мястото си в топ 100 за пръв път от седем години насам, а през днешния ден той записа следващ разочароващ резултат, отстъпвайки на Педро Качин с 5:7 3:6. Южноамериканецът беше спечелил единствено една от последните си 12 срещи, само че имаше щастието да се изправи против състезател в даже по-лоша форма и закономерно конкуренцията се раздели с подгласника от 2021-ва година.

¡SÍ PEDRITO, SÍ!
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР