Мастърите в гурме кухнята от телевизионния екран - Виктор Ангелов,

...
Мастърите в гурме кухнята от телевизионния екран - Виктор Ангелов,
Коментари Харесай

Най-известните готвачи в България демонстрират професионализъм във Враца

Мастърите в гурме кухнята от телевизионния екран - Виктор Ангелов, Андре Токев, Петър Михалчев и Борис Петров, ще готвят балканска кавърма по юначен във Враца. Вкусотията те ще забъркат в тиган с диаметър 1,7 метра в двора на професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство в града. Най-добрите готвачи и реалити звезди в националния ефир ще вземат участие в хепънинг пред учебното заведение на 13 май /неделя/ от 10 ч. Със себе си началник Виктор Ангелов ще докара и своята ученичка Светлана Илиева от Hell's kitchen България. Майсторите на деликатеси ще създадат демонстрации пред възпитаници и посетители на проявата. Ще се организира и съревнование по бързо сервиране, Workshops по подготвяне на палачинки, скара, коктейли, плодови и сладкарски изкушения.
"За гостите сме подготвили игри навън, караоке шоу и ателие по национални танци. Ще демонстрираме своите умения в сгъването на салфетки ", издадоха от управата на професионалната гимназия.
В хепънинга ще се включи и преподавателят от Стопанската академия в Свищов доцент Момчил Антов, който е някогашен ученик на учебното заведение. На мероприятието ще свири духов оркестър "Огоста ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР