Масовият разстрел в Лас Вегас продължава да носи своите тежки

...
Масовият разстрел в Лас Вегас продължава да носи своите тежки
Коментари Харесай

Над 40 души в болница две седмици след атаката в Лас Вегас

Масовият разстрел в Лас Вегас продължава да носи своите тежки последици с изключение на за околните на починалите и за тежко ранените хора, които са десетки. 

45 души остават приети в болница даже и две седмици след клането, което лиши живота на 58 души, предават интернационалните медии. Голяма част от тях са и в сериозно положение, съобщи в петък шерифът на региона Кларк в Невада Джо Ломбардо, оповестява БГНЕС. На специфична конференция шерифът е оповестил, че по последно преброяване потърсилите здравна помощ след стрелбата са общо 546, а не 527, както се съобщаваше по-рано.

По време на изявлението си той за следващ път е признал и че няма почти никакъв напредък във връзка с разкриванeто на мотивите зад дейностите на 64-годишния състоятелен пенсионер Стивън Падък, който откри огън с оръжие по събрала се аудитория на музикален фестивал в града от 32-рия етаж на наета стая в хотел. От хотела  " Мандалей бей "  в Лас Вегас Падок уби 58 души и рани повече от 500, след което се самоуби.

След голям брой огледи на хотелската му стая, дома и колата му, органите на реда откриха общо 47 оръжия, 22 кг експлозиви и хиляди патрони. Според сведенията досега, никой не е знаел или подозирал за желанията на мъжа, който не е имал никакви престъпни прояви през живота си, нито финансови усложнения, не е бил новобранец в обществото и не е изразявал никакви политически или религиозни пристрастия.

Междувременно се появи информация, че мозъкът на Падок ще бъде подложен на микроскопични проучвания, предадоха международните организации, като се позоваха на правоохранителните органи. Аутопсията не е посочила забележими отклонения, по тази причина мозъкът на Падок ще бъде изпратен за спомагателни проби.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР