Масовите уволнения в кабинета Петков продължават с пълна сила. Министърът на

...
Масовите уволнения в кабинета Петков продължават с пълна сила.
Министърът на
Коментари Харесай

Събев уволни и шефа на БДЖ, назначен от него

Масовите уволнения в кабинета Петков не престават с цялостна мощ.

Министърът на превоза и известията Николай Събев уволни назначения от самия него 81-годишен инж. Йордан Мирчев от длъжността изпълнителен шеф и член на Съвета на шефовете на „Холдинг Български държавни железници “ ЕАД.

Това стана тъкмо три месеца, откакто Мирчев беше назначен от Събев с обществени обещания за грандиозни промени.
Само преди три дни – в петък, 8 април, с протоколно решение Събев скоропостижно освободи от Съвета на шефовете на Холдинг БДЖ и друго свое предопределение – Кирил Григоров.
Малко по-рано, министърът призна още два свои кадрови неуспеха – назначи Симеон Евтимов за ръководител на Съвета на шефовете на Холдинг БДЖ, а Любомир Сяров – за редови член на директорския ръб, след което ги уволни.

Припомняменоу-хауто на министърЕконт, който разгласи преди време във фейсбук, че посредством обществената мрежа търси готови фрагменти и за БДЖ и за въздухоплаването и корабоплаването.
Кога ще бъде уволнен самият Събев – спонсор на Политическа партия по време на предизборната акция и направил впечатляваща отбрана на Радевото „Крим е руски“ в обществената мрежа.

Засега Събев мълчи и за другия си огромен неуспех – авиолинията София-Скопие-София, която събра в първия си полет цифром и словом 22 пасажери.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР