Масовите събития от този вид могат да останат в миналотоСветовното

...
Масовите събития от този вид могат да останат в миналотоСветовното
Коментари Харесай

CES 2021 ще бъде „изцяло дигитален”

Масовите събития от този тип могат да останат в предишното

Световното ревю CES 2021 ще се организира напълно в цифров формат
(снимка: CES)

Асоциацията за потребителски технологии (CTA), която е хазаин на най-голямото международно шоу за електроника – CES в Лас Вегас – възнамерява да организира идващото издание на ревюто през януари 2021 година в нетрадиционен формат.

Организаторите обявиха, че „ премислят метода, по който могат да свържат изложителите, потребителите, водачите на публично мнение и медиите ”, отчитайки рисковете за здравето и сигурността, и „ на драго сърце ” оповестяват, че CES 2021 ще бъде „ изцяло цифров ”.

Изложението с над 50-годишна история бе анулирано в нормалната си форма, поради „ възходящите опасения за здравето от разпространяването на COVID-19 ”. Организаторите на CES признават, че не могат безвредно да съберат десетки хиляди хора в Лас Вегас за персонален контакт при започване на януари 2021 година
още по тематиката
Те се надяват, че шоуто в нов цифров формат ще „ даде опция на цялата софтуерна общественост безвредно да споделя хрумвания и да показва артикули, които оформят нашето бъдеще ”.

Очаква сe главните диалози и конференции да бъдат налични онлайн, плануват се и новинарски онлайн витрини. Освен това CTA дава обещание връзки с представители на компаниите и бизнес сътрудници посредством срещи и кръгли маси, които също ще се организират онлайн.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР