Масови проверки започва РЗИ съвместно с полицията и представители на

...
Масови проверки започва РЗИ съвместно с полицията и представители на
Коментари Харесай

Извънредно! Масови COVID проверки по дискотеки и бензиностан...

Масови инспекции стартира РЗИ взаимно с полицията и представители на общините поради надигащата се нова вълна от КОВИД. Това заяви на ексклузивен брифинг доцент Ангел Кунчев, основен здравен контрольор.

„ Делта разновидността усилва двойно случаите на всеки 10 дни у нас. Заболяемостта към този момент е приблизително 30 на 100, а по морето и в огромните градове гони 60.

Още сме надалеч от тревожните стойности, само че до към средата на август ще влезем в оранжевата зона “, сподели Кунчев.

Екипите ще ревизират най-много заведенията по морето, защото хотелите дотук демонстрират повече от добра дисциплинираност. Екипите ще ровят всеобщо и бензиностанциите по пътищата, които употребяват всеобщо отпускарите – тези към морето, Гърция, Турция, на влизане от Румъния.

„ Говорим за обикновени неща като отстояния и носене на маски. Не може при 10 позволени клиента в бензиностанцията да има 100. Маски освен не се носят, само че и надали не се карат на малцината, които са ги сложили “, сподели доцент Кунчев.

Очаквайте изявление с Ангел Кунчев във вестник „ Марица “ и на уеб страницата Marica.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР