Масови протести и затваряне на пътища в Лом заради убит

...
Масови протести и затваряне на пътища в Лом заради убит
Коментари Харесай

Семейството на убития с брадви в Лом: Тази фамилия от години иска да ни унищожи, всеки път им се разминава

Масови митинги и затваряне на пътища в Лом поради погубен татко на семейство. БТВ сподели от мястото:

Трагедията се разиграва в квартал " Младеново ".  Георгица е брачна половинка на умрелия след побоя, слад като му беше изваден далака:

" Това беше като филм на ужасите, таман затварях портата, идвахме от комшиите. Идват с един бус и четири коли - повече от двадесетина са били. Нападнаха мен, брачна половинка ми и свекъра ми. Успяха да избягат внуците и задните къщи. Налагаха ме с брадви, бухалки, по-късно свекъра ми и брачна половинка ми. "  

" Имахме спор с три момчета в тяхната махала аз и брат ми, по-късно пристигна тук спора. От квартал " Хумата " потегли всичко. Ние сме се сбили с техните синове, след това те са звънели на техните татковци. Ние избягахме от тук, тъй като знаехме, че идват в къщи. Те са постоянно въоръжени. Те не идват да приказват. Баща ми намерения, че може да приказва с тях, споделих на фамилията си - изчезвайте всички. Искат да се демонстрират, че са най-силни. "  

Двама от тях ги няма, основният е избягал. Тази фамилия са убийци, имат омраза с нас, не знаем какво търсят, основателите на бандите не са затворени, имат проститутки, рекет на хора. Ломската полиция са с тях, за това желаеме да се обърнем към медии, желаеме да се чуе в София. "

" Беше болен брат ми от сърце, умъртвили са го.... " - споделя сестрата на умрелия, която се връща от чужбина за погребението. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР