Масови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло

...
Масови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло
Коментари Харесай

Масови оставки в Левски

Масови оставки в Левски. Павел Колев, Петър Хубчев и Ивайло Петков напущат. Новината заяви изпълнителният шеф Павел Колев пред Дарик. Шефът на “сините ” разясни, че това ще се случи на 13 май, когато отпадне изключителното състояние в България.

Треньорът Петър Хубчев и помощниците му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян ще подадат оставки на 13 май, когато свърши изключителното състояние в България. Той разгласи, че всичките са говорили и считат, че най-правилно е да си подадат оставките, в случай че Васил Божков напусне публично Левски.

Колев акцентира, че по този начин или другояче школа на Левски ще има, защото това е бъдещето на целия български футбол. Той добави, че му е мъчно в този момент да прави прогнози, защото “светът в този момент не съществува ”.

“Търпя персонални негативи от цялата тази работа, само че това няма общо с решението, което взехме като екип. То се базира на естествената бизнес-култура и корпоративен етикет. Това е в реда на нещата и ние, като хора, които се събираме и мислим, започнахме да зацикляме и да се изчерпваме към този момент. Феновете дават концепция, само че с 10 хиляди лв. в касата няма по какъв начин да ги осъществяваме и започнахме да „ драскаме ”.

Според Колев, това ще бъде акт на взаимност към предходното управление.

В касата на “сините ” има едвам към 10 хиляди лв.. Колев е провел диалог със притежателя на клуба Васил Божков. Той е споделил, че не може да финансира Левски, само че е изразил подготвеност да даде акциите си. Преносител на скъпите бумаги може да стане Тити Папазов, който разгласи, че е подготвен да отиде до Дубай, с цел да беседва с Божков. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР