Масови кражби в няколко столични квартала. Този път потърпевшите са

...
Масови кражби в няколко столични квартала. Този път потърпевшите са
Коментари Харесай

Масови автокражби в София, граждани питат: Къде е Рашков, къде е полицията?

Масови обири в няколко столични квартала. Този път пострадалите са в Банишора. Гражданите на столичния квартал са жертви на автоджамбази.  

" Напоследък се върнахме 90-те години. Всяка заран някой изпищявата – рязани гуми, разрушени прозорци на коли, откраднати коли. Не имам вяра, че през 2022 г.се връщаме във времената на обири на всичко – от чистачки, до гуми и бензин. Най-фрапиращото е, че от няколко месеца не виждаме полицейско наличие в квартала, а по този начин крадците де усещат комфортно ", описа пред Българска национална телевизия Васил Пеев - пострадал.

Не им ли е неловко на Бойко Рашков и на шефа на Второ РПУ. Уж влизаме в Шенген и Еврозоната, ще пазим Украйна, а не можем да опазим един квартал от кокошкарски обири, добави той. 

" Ежедневно банишорци са жертви на обири. Сигнали има, само че резултати не. За сметка на това имаше хиляди служители на реда в центъра на София за един марш и едно събиране на 20-30 души (бел. авт. – Луковмарш и антифашистко шествие), сподели Христо Иванов, админ на групата на Банишора, в която всекидневно поданици се оплакват от похищения. 

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР