Масови арести се проведоха под тепатата днес. Шестима мъже на

...
Масови арести се проведоха под тепатата днес. Шестима мъже на
Коментари Харесай

Разбиха склад за фалшиви маратонки в Пловдив


Масови арести се организираха под тепатата през днешния ден. Шестима мъже на възраст сред 19 и 41 години са задържани по отношение на проведена скица за търговия с подправени маркови артикули.

След добита информация за нерегламентирано предпазване и продажба по интернет на маратонки и обувки, носещи знаците на непокътнати търговски марки на международно известни компании, прокуратурата назначила претърсвания. В хода на спецакцията униформени са разрушили две депа със складови пространства на бул. “Васил Левски” и бул. “Васил Априлов” в регионалния град.

Общо са открити и иззети 7746 чифта продукти с логото на над 10 лицензирани търговски марки, чиито притежатели не са дали позволение за потреблението им.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а в ареста за 24 часа са арестувани шестима мъже на възраст сред 19 и 41 години.

В хода на работата е изяснена съпричастността към противозаконната активност на единия от 41-годишните, на който през днешния ден е повдигнато обвиняване. Работата по цялостното документиране на случая продължава под наблюдението на прокуратурата./trafficnews.bg.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР