Масовата ваксинация в Ню Йорк ще приключи не по-рано от

...
Масовата ваксинация в Ню Йорк ще приключи не по-рано от
Коментари Харесай

Нюйоркчани ще бъдат ваксинирани до юни 2021 година

Масовата имунизация в Ню Йорк ще завърши не по-рано от юни 2021 година, съобщи кметът на града Бил де Блазио на конференция, която беше излъчена в Twitter.
" Ние имаме вяра, че в действителност ще се прави до юни. Вярвам, че обстановката ще се усъвършенства с всяка минала седмица ", сподели той. Според него в мегаполиса са били регистрирани 2889 случая на зараза с новия ковид за миналия ден, а 193 души са били признати в лечебни заведения.
 Стрелба в Ню Йорк - ранен служител на реда и погубен стрелец Стрелба в Ню Йорк - ранен служител на реда и погубен стрелец
Неизвестен е разкрил огън покрай черква в Ню Йорк и беше ранен от полицията, като по-късно стана ясно, че е умрял, заяви " Ню Йорк П...
Според Дейв Чокши, началник на Администрацията за публично здраве в Ню Йорк, в града са доставени към 25 000 дози от, създадена от американската компания Moderna. Очаква се градските управляващи да получат още 149 000 дози преди края на тази седмица.
Лекарството, което създава Moderna, е утвърдено за приложимост в Съединени американски щати на 18 декември. Няколко дни по-рано имунизацията на немската компания BioNTech и нейния американски сътрудник Pfizer получи сходно утвърждение.
В понеделник имунизацията беше приложена на новоизбрания президент Джоузеф Байдън. Изпълняващият длъжността вицепрезидент на Съединени американски щати Майкъл Пенс и брачната половинка му Карън бяха имунизирани предишния петък. Приблизително по същото време имунизацията беше сложена на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР