Масов имунитет срещу коронавируса у нас няма и е рано

...
Масов имунитет срещу коронавируса у нас няма и е рано
Коментари Харесай

Щабът: Няма масов имунитет срещу COVID-19, рано е за ограничаване на мерките

Масов имунитет против ковид у нас няма и е рано ограничаващите ограничения да бъдат смекчени. Националният щаб направи изказването въз основа на данните от проучването с бързи проби измежду служители на реда. Те наедно с медиците са на предния фронт в битката със болестта.
30 са новите случаи на инфектирани с ковид Общо инфектираните са 611 души, мъж на 72 години е умрял в Шумен
Изследвани са общо 1016 чиновници на Министерство на вътрешните работи, едвам 0.7% от тях са имали среща с вируса. Затова от Щаба са безапелационни, че на всеобщ имунитет е рано да разчитаме, и по тази причина към този момент изключителните ограниченията би трябвало да се запазят.

Обмисля се след Великден лечебните заведения последователно да се върнат към естествения си режим на работа. Предвижда се да има " зелени коридори " за децата, които се нуждаят от имунизиране и за бременните.

Снимка: btvnovinite.bg

Още един доктор се е заразил за него няма данни да е в бил в контакт с болен, тъй че най-вероятно се е случило отвън болничната среда. Има и нови случаи на оздравели пациенти, измежду тях е 70-годишна жена от Пазарджик.

На постоянния брифинг на Националният щаб бяха докладвани и данните от проучването с бързи проби измежду служителите на реда, знаете те бяха първата група, за която това се направи. Едва при 0.7 на 100 от полицейската извадка пробите демонстрират, че са се срещали с вуриса.

Снимка: btvnovinite.bg

Резултатите са сходни и при тестваните 1100 военни. Като следва да проучване и на 146 моряка на транспортен съд, който се прибира от обучение в Румъния.
Биолог нападна в съда възбраната за влизане в паркове и градинки Според Вергил Стойнов рестриктивните мерки въздействат зле на здравето на жителите
Генерал Мутафчийски акцентира, че към този момент няма задоволително данни какво се случва с хората, построили имунитет - какъв брой време продължава той, до каква степен ги пази поради изявленията за случаи на реинфектирани.

Заради зачестилите случаи на предложение на разнообразни артикули в уеб страниците с анонс, че оказват помощ против ковид, от Щаба обявиха, че към този момент са подали сигнали до способените органи за подправените разгласи.

Коронавирусът и България Биолог нападна в съда възбраната за влизане в паркове и градинки Десислава Танева: Няма да отстъпим пред супермаркетите за ограниченията в интерес на българските производители Концертът „ Помогни от у дома “ събра българите пред екраните Какво значи тактиката „ чук и танц “ в ограниченията против COVID-19 Работата от вътрешната страна в интензивно поделение с заболели от COVID-19 Томислав Дончев: Няма изясненост по кое време ще стартира поетапно разхлабване на ограничаващите ограничения Още един умрял от ковид у нас – 65-годишен мъж 593 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Задочен спор за проби за COVID-19 сред София и Брюксел В изискванията на пандемия: Спряха дарения към център за битка със зависимости Започва всеобщо тестване в Банско за антитела против COVID-19 Часове остават до благотворителния концерт на bTV " Помогни от у дома “ Шефът на БЛС: Бюджетите на лечебните заведения ще устоят Борисов: Започва всеобщо тестване на хората в Банско за антитела против COVID-19 581 са към този момент случаите на ковид у нас Кардиолог: Има мощно понижаване на пациентите с изострен инфаркт Земеделските пазари отвориха, само че при щателни инспекции Лекарят, изправил се против първия случай на COVID-19 в „ Пирогов ": И аз се опасявам, само че някой би трябвало да лекува Скандали пред бюрата по труда, чиновници напущат поради напрежението Имаше ли скупчване пред пощите в деня на погашение на пенсиите?
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 611 18 24 48 Света 1 521 933 3 973 88 656 332 302 Заразени* Нови Починали България 611 18 24 Света 1 521 933 3 973 88 656
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР